Gluténmentes webshop ajánló

Gluténmentes webshop ajánló, így vásárolj be otthonra!

Az elmúlt hónapok egyik legnagyobb tanulsága a háztartás szempontjából, hogy az online bevásárlás bizony kényelmes és jó dolog. Bár a legtöbb hipermarketben gluténmentes termékek is kaphatóak, a legbiztosabb, ha a hazai gluténmentes webshop kínálattal is megismerkedsz.

A keresésben segít gluténmentes webshop ajánlónk

A Dietland kínálatában mindenféle mentes terméket megtalálsz, így köztük gluténmentes verziókat is. A webshop több különböző speciális diéta köré épülő webáruház és honlap egyesítéseként jött létre, így valóban nagyon széles a választékuk. A mennyiség mellett a minőségre is törekednek, ráadásul rendszeresen találkozhatsz akciókkal is.

Az Egészségmarket sem kifejezetten gluténmentes webshop, mindent megtalálsz itt, ami az egészségtudatos táplálkozáshoz kell. Ez persze még jobb is! Így a számodra szükséges gluténmentes termékek mellett olyan egyéb élelmiszereket is megrendelhetsz innen, amik miatt másik üzletet is fel kellene keresned.

A webshopon cikkeket, sőt, kalóriatáblázatot is találsz. Ha pedig nincs ötleted, mit is szeretnél enni, az oldalon levő több, mint 150 recept közül is válogathatsz. Amint kiválasztottad a szimpatikus fogásokat vagy süteményeket, meg is veheted a hozzávalókat.

A Diétás termékek webshop szintén egy megbízható bolt, amit bátran merünk ajánlani. Az egyéb márkák mellett ez a webáruház a Szafi termékek hivatalos forgalmazója, így tehát rengeteg lisztkeveréket és ételalapot is találsz a kínálatban. A gluténmentes webshop termékeihez kapcsolódóan recepteket és véleményeket is olvashatsz, ami jelentősen megkönnyítheti a választást.

A lisztkeverékekben az a szuper, hogy rendkívül sokáig elállnak, ezért nyugodtan bevásárolhatsz belőlük. Ezután elég lesz lekapnod a polcról a csomagot és pillanatok alatt összedobhatod a másnapi kenyérnek, zsömlének vagy akár süteménynek valót.

És mi van, ha sörre vágysz?

Sör nélkül sem maradsz amiatt, hogy nem akarsz boltba menni! A hagyományos webshopok mellett számos kisüzemi főzde is házhozszállításba kezdett mostanában, így még szélesebb is lett a választék.

Több italwebshop kínálatában találsz gluténmentes söröket. Válogathatsz például a Beerselection oldalán vagy a One Beer webshopon.

A Küldjed.hu webshopban bőséggel bevásárolhatsz gluténmentes italokból: söröket, de még gyömbérsöröket és mézsöröket is találsz. Ha pedig erősebbet keresel, nézz körül a whiskyk és vodkák között. Ha már a gluténmentes söröknél tartunk, természetesen kell mellé sörkorcsolya is: a webshopban rendelhetsz édes és sós süteményeket az italok mellé.

Miután megérkeztek a söreid, ki is ülhetsz a teraszra vagy rendezhetsz egy grill partyt is a barátokkal! Most az egyszer legalább nem kell majd azon matekoznotok, hogy ki hozza az italt a bulira.

Számolj a szállítási idővel!

Tartsd szem előtt, hogy a webáruházaknak a megszokotthoz képest nagyobb forgalma van mostanában, ami megnövekedett szállítási időt is jelenthet. Mindig tervezz előre a rendelésnél és legyél türelmes!

 

Többet szeretnél tudni a gluténmentes diétáról és a gluténérzékenységről? Olvass tovább!