Szuper programok hétvégére

Szuper programok hétvégére hazánk legizgalmasabb helyein

Mi legyen a program hétvégére? Ha mindig benned van a mehetnék, de az ötletekből már kezdesz kifogyni, fogadd meg hasonló cipőben járó társaid tanácsait. Mutatunk is egy újonnan indult programajánló oldalt böngészésre!

Aktív programok hétvégére ízig-vérig kalandoroknak

Te is az a fajta vagy, aki télen sem áll meg, akit egy kis hideg nem tud elriasztani a hosszú sétáktól? Akkor imádni fogod az Olyanjó! programajánló oldalát, ahol hétről hétre új sétaútvonalakat, kirándulóhelyeket, néznivalókat találsz.

Mi sem egyszerűbb: mielőtt útnak indulnál, látogass el az oldalra és nézz körül a Szabadidős programok között, ahol ráadásul aszerint, hogy mire vágysz, szűrhetsz látványosságra, sétára, kirándulásra, túrára. Tutira megtalálod az aktuális hangulatodhoz passzoló programot. Használhatod az oldal alján lévő praktikus térképet is, hogy hozzád közeli helyeket kereshess.

Ha pedig hirtelen olyan zordra fordul az időjárás, hogy a teljes gardróbodban sincs elég rétegnyi ruha, akkor se csüggedj! Ez még nem jelenti, hogy be kéne gubóznod otthon, keress inkább zárt téri programokat hétvégére! Tudtad például, hogy Somogy megyében az úton süvítve lejátszhatod autóddal a Republik nagy klasszikusát, a 67-es út című slágert? A zenélő út mikéntjéről és pontos helyéről is információt szerezhetsz az oldalon.

Az állandó probléma, ha gluténérzékeny vagy: hol egyél programozás közben?

Rutinos cöliákiások csakis úgy indulnak el otthonról, hogy a táskájukban rejtőzik némi harapnivaló. Igaz, ami igaz, mostanában egyre inkább bővül a gluténmentes kínálat – akár szándékosan kínál mentes alternatívát a hely, akár épp csak amúgy se tartalmazna glutént a menüsor egy része. (A keresztszennyeződéssel azért így is számolnod kell, főként, ha súlyos a betegséged!)
Ezért is imádjuk annyira az újhullámos helyeket, ahol a hagyományos „mindent kirántunk” ételektől elrugaszkodó, mentes finomságok is kaphatóak. Az Olyanjó! oldalán pedig tucatjával találsz ilyeneket: bisztrókat, bárokat, reggelizőhelyeket vagy termelői piacokat.
Böngéssz tehát kedvedre és találj programot hétvégére, de ha te tudsz egy szuper helyet, amiről úgy érzed, hogy meg kell osztanod a nagyvilággal, be is küldhetsz saját ajánlót!